Чак толкова влюбена не сме я виждали. Никога. Дори и в годините, когато беше съпруга на Коко Динев и когато бе в самата си младост. Този път Анелия е хлътнала дотам, че е напът да си изгуби здравия разум. А "виновникът" е Любомир Захаринов. Не знаем какво прави този мъж, който е и по-млад на години от певицата, но явно знае как да й "бърка в мозъка".

Анелия, която винаги е била сред най-стилните и сдържани в поведението си чалгарки, пазила е в тайна личния си свят и затова винаги е била уважавана, сега откачи. Разбираме, че любовта е сляпа, но се оказа и оглупяла. На "дърти години" Анелия се изкефи на това как мъж й мачка ц*ците - публично!

Анелия, полудя ли: Младият Захаринов й стиска ц*ците пред очите на хиляди, а тя се радва! (СНИМКИ)

Двамата със Захаринов бяха на мача на "Левски" с отбора на Северна Македония вчера и, разбира се, скандираха за сините. Победата на "Левски" зарадва цяла България, но още преди мача - явно за късмет, Любо награби годеницата си за гърдите - буквално, директно и пред очите на хилядите на стадиона.

Анелия, полудя ли: Младият Захаринов й стиска ц*ците пред очите на хиляди, а тя се радва! (СНИМКИ) - Снимка 2

Снимката е красноречива, а от увеличения кадър се вижда как яко стиска Захаринов. По-интересна е реакцията на Анелия, която не само се е нахилила, ами реши да сподели точно този кадър в нета, че да го видят още два пъти по толкова хиляди.

"Очевидно е, че жената ревнува този Любчо и иска така да покаже, че той я обожава, харесва я и е само неин", подмятат в мрежата.