Анелия е притеснена от надничането в личния й живот Поп фолк изпълнителката Анелия е убедена, че ровичкането в личното пространство е повече от неприятно и най-малкото просташко

Изпълнителката на "Погледни ме в очите"  Анелия пази като орлица интимния си живот и отказва да даде „храна” на клюкарите кой е новият й любовник, който нощем топли леглото й. Бившата на футболния бос Коко Динев признава за още една по-стабилна връзка след първия си съпруг и това е с бизнесмена Мартин Данона.

Родената в Стара Загора поп фолк певица отказва да спомене името и покаже пред обществото последната си тръпка, разбра Kluiki.bg. Тя не казва категорично „да”, нито отрича слуховете, че е това е сина на ексминистърката по околната среда Долорес Арсенова - Калоян.

[caption id="attachment_315663" align="alignright" width="300"]Анелия отказва да разкрие мъжа до себе си Анелия отказва да разкрие мъжа до себе си[/caption]

Милионерът се е показвал на няколко партита, както и в различни нощни заведения заедно с красивата брюнетка, но дали наистина са гаджета и замислят нещо по-сериозно, дори и феновете им не са сигурни.

Публична тайна е, че майката на Калоян е властна жена и зорко следи наследника й да не доведе снаха от популярния музикален бранш. Тя била категорична, че Анелия не е за рожбата й и доколкото успявала отбивала атаките му, за да не прерасне приятелството между двамата в нещо по-сериозно.

На това не пречило богаташкия син да я глези и да я води из различни екзотични дестинации, откъдето самата Анелия обичала да се снима и поства фотото в социалната мрежа. Както и двамата да си правят модерните общи снимки от мобилните телефони - селфита.

Вървежната певица не може да бъде обвинена поне в това, че е златотърсачка. Защото Калоян не остава без обожателки. Любителят на нощни забавления веднага бил заобикалян от бръмчалки, щом прекрачвал прага на нощните клубове. Анелия също не е от кротките.

Певицата Анелия продължава да кръстосва шпага с настоящата съпруга на Коко Динев, колежката си Емилия и да се радва на обичта и привързаността на бившата си свекърва.

Както и да прави шумни партита със своите фенове в луксозната софийска кръчма на екссъпруга си „Кошарите”. Фриволното й поведение често довеждало до ярост и безсилие настоящата благоверна на Коко Динев.