Доскоро Анелия „ближеше рани“ заради раздялата си с Любомир Захаринов

Двамата бяха сгодени, певицата дори заживя с него под един покрив. Дори се заговори за сватба. А миналата 40-така поп фолк фурия дори искаше да роди дете на своя „принц“. При положение, че винаги е тръбила, че има една дъщеря-Ивон и тя й е напълно достатъчна.

Анелия направи още нещо, което преди това не бе правила. Тя афишира любовта си с Любо, защото мислеше, че това е човекът, с който иска да остарее. Преди това певицата не показваше мъжете до себе си, а връзките й бяха краткотрайни и тя не им отдаваше голямо значение.

Но дори и за незрящият ставаше ясно, че във връзката Анелия е по-влябената от двамата. В един момент, когато станало напечено и нещата опрели до сватба, той направил това, което винаги е правил-кръшнал и и не един или два пъти. Заради което Анелия и милионера се разделиха, но и след няколко месеца тя не успяваше да го забрави, до този момент.

Когато разбрала, че Любо Захаринов упорито сваля колежката й Емануела. Дали заради забавление или с желание за по-сериозна връзка, без значение. Фактът си остава гнусен и непристоен.

„Ти, жалка твар! Каква идиотка съм била, за да се кълня в любовта ни!Комплексар нещастен!“, развилнява се Анелия, след като научила какви ги върши Любо с колежката й.

Източник: Лупа.бг, Crimesbg.com