Крахът на любовта с Любомир Захаринов явно е дошъл в повечко на Анелия, защото тя тотално изкудкудяка. В това са убедени всички, прочели или чули последните й признания, в които говори за първата си любов и баща на дъщеря й - Коко Динев.

Публично Анелия заяви, че с Коко винаги са били в чудесни отношения и ги запазили такива дори след развода. И върхът на върховете - според нея, той бил най-добрият мъж от всички, с най-голямото сърце и душа.

"Коко е прекалено добър, Ивон се е метнала на него, същинска бащичка е - мила и отзивчива. Аз съм по-директна, по-пряма, повече не цепя басма, а тя е свикнала да изчаква, да премисля, да претегля нещата...", изпадна в подробности Анелия, но феновете й полудяха.

"Тя на хапчета ли е, или е друсана?! Коко Динев добрия мъж?! Стига, бе! Той, който я заряза с малко дете, за да отиде при любовницата си Емилия... И същият, който едва ли не осемени половината чалга?! Той бил най-добрият! Верно ли?!", скочиха с коментари потребители в нета.

Предполага се, че в момента Анелия е още твърде наранена и вбесена на Любо Захаринов, иначе просто няма никаква логика в това, което твърди за заклетия женкар Коко Динев.

Източник: Crimesbg.com