Анелия е една от чалга певиците, които носят огромна доза наглост в себе си, макар да се прави на скромна и невинна цял живот. Тя е посветила цялото си съществуване на парите и ги постига главно чрез сексуални услуги.

Именно на това учи и дъщеря си Ивон, която е на 20 г. и вече върви по стъпките на развратната си майка. Девойката е доста разюздена, а външният й вид е абсолютно кифленски. Видно е, че Анелия я е възпитала като една разглезена „кифла”, която прави секс с цел да намери богаташ да я издържа.

Навремето певицата именно така проби в шоубизнеса и в частност в чалгата. Първо Милко Калайджиев я забеляза в кареоке бар и след като я „мина”, я „пусна” на Коко Динев, който й направи дете и затова остана свързан завинаги с толкова меркантилна и елементарна жена, но е нормално, защото самият той не блика от интелект.

Анелия сама е признала пред приятелки, че сексът винаги е бил много важен за нея. Затова толкова съжалява, че Любомир Захаринов й би шута, той бил същински полов атлет в леглото.

Само със секс обаче не се живее, категорична е изпълнителката на „Чужди устни”. Трябват ти и пари, за да живееш като крал или кралица. Затова Ани препоръчвала на щерка си да избере за съпруг мъж, който хем е добър в леглото, хем е с пълен джоб.

Източник: Crimesbg.com

ВИДЕО:

@naycast__ Анелия за партньорите в живота и. #aneliamusic #anelia #психология #анелия #new #trend ♬ original sound - NAYcast__