Фолкдивата Анелия търси дългосрочни наематели за апартамента си в столичния квартал „Лозенец“, който отдава под наем.  Жилището е тристайно и според думите й се намира на много комуникативно място – в близост до гимназия, супермаркети, аптека и болница „Токуда“.

 

Предлаганият имот е с просторен коридор, оборудвана кухня с трапезария, хол, две спални, баня тоалетна и две тераси. Подчертано е дебело, че домашни любимци не се толерират. Наемът, за който се предлага жилището е в размер на 1 200 евро, без комисионни, отбелязва дъщерята на певицата – Ивон Динева.

 

Тя побърза да изтрие коментарите, осмиващи исканата цена, както и хилещите се емотиконки. Според брокери, цената наистина е завишена, тъй като тристайните жилища в този район се предлагат за 1 500-1 800 лева. Не е странно, че домашните любимци са забранени, предвид факта, че самата Анелия има три кучета, които така и не успя да възпита и вършат нуждите си из апартамента.

 

Прави впечатление, че домът на певицата е хубав, но в същото време мрачен и лишен от всякакъв уют. Припомняме, че той й бе подарен от Коко Динев след раждането на дъщеря им Ивон. След развода им, чалга изпълнителката живееше в него, но след като завърши къщата си в „Драгалевци“ се премести и остана да живее там до миналата година.

 

През 2023 г. тя се пренесе в дома на Любомир Захаринов и остави къщата на дъщеря си Ивон. След раздялата им обаче, се е върнала отново в „Драгалевци“.

Мнозина се запитаха до тези 2 400 лева ли е опряла, предвид, че хонорарът й за час пеене е 6 бона. Запознати обаче посочват, че парите ще бъдат прибрани от дъщеря й.

Източник: Уикенд