Чалгарките на България пак не бяха с децата си навръх Нова година, а предпочетоха да трупат пачки в компанията на приятели и любовници. Това вече е традиция, макар да е много жалко, че техните наследници израснаха без майките си на този празник.

Анелия и Глория например направиха точно така със своите щерки. Ивон и Симона като малки никога не бяха с майка си, но вече са големи и фолк певиците могат открито да се насладят на мъжките ласки навръх Нова година.

Ани посрещна 2023 г. в скъпарски комплекс във Велинград, където имаше участие. В заведението специално място е имало за Любокир Захаринов, който от месеци топли леглото на певицата. Очевидно за Анелия по-важно е да си легне за пореден път с Любо, отколкото да прегърне дъщеря си в навечерието на новогодишната нощ.

Анелия и Глория не си затвориха краката и на Нова година! Галена изневери на мъжа си, Преслава като жрица на любовта + още излагации на чалгата (СНИМКИ)

Същото важи и за Глория, която посрещна Нова година в Лондон. Там примата имаше концерт, но с нея е бил и младият й любовник Добромир. Гло има майка, дъщеря и внучка, но е избрала да прекара празника с човека, който я задоволява в хоризонтален план, което не е никак достойно.

Анелия и Глория не си затвориха краката и на Нова година! Галена изневери на мъжа си, Преслава като жрица на любовта + още излагации на чалгата (СНИМКИ) - Снимка 2

Галена пък изневери на мъжа си и този път не пя в кръчмата му в Арбанаси на Нова година, а посрещна 2023 г. в Доминиканската република. Тя за пореден път се облече като долнопробна жрица на любовта, готова да облекчи всеки мъж за някой лев отгоре. Роклята й е почти прозрачна и дори не покрива цялата й задница, което е кощунство за майка на две деца.

Анелия и Глория не си затвориха краката и на Нова година! Галена изневери на мъжа си, Преслава като жрица на любовта + още излагации на чалгата (СНИМКИ) - Снимка 3

Не по-добре облечена се появи Преслава във вечерта на 31 декември. Тя прекара празника във Велинград и е единствената, която все пак показа, че има семейство. Заедно с нея в новогодишната нощ бяха половинката й Павел и дъщеря им Паола. Това обаче не оправдава Преси, че се появи облечена като жена, която практикува най-древната професия. Златистата й рокля едва покрива корема й, оставяйки задните й части на показ.

Анелия и Глория не си затвориха краката и на Нова година! Галена изневери на мъжа си, Преслава като жрица на любовта + още излагации на чалгата (СНИМКИ) - Снимка 4

Във Велинград празнува и Емилия. Там тя се засече с Димитър Рачков и младата му любовница Анита. Еми има три деца, но не й пука и се кълчи по кръчмите, сякаш няма богат мъж, който я издържа.

Анелия и Глория не си затвориха краката и на Нова година! Галена изневери на мъжа си, Преслава като жрица на любовта + още излагации на чалгата (СНИМКИ) - Снимка 5

Джена пък се показа като пълна селяндурка, избирайки за новогодишната нощ в Стара Загора искрящо розова рокля, с която изглежда като мома за женене, току-що стъпала на едновремешното „стъргало”, където по времето на соца се уреждаха годежи.

Анелия и Глория не си затвориха краката и на Нова година! Галена изневери на мъжа си, Преслава като жрица на любовта + още излагации на чалгата (СНИМКИ) - Снимка 6

Райна изкара празника в нощен клуб в Разлог. Тя се появи с розова рокля с цепка. Певицата все още се надява да срещне мъжа, който ще я оплоди, затова бе заголила бедро. Уви, мина нейното време и щом досега няма мъж и деца, най-вероятно ще си остане стара мома.

Анелия и Глория не си затвориха краката и на Нова година! Галена изневери на мъжа си, Преслава като жрица на любовта + още излагации на чалгата (СНИМКИ) - Снимка 7

Младата Лидия е на обратния полюс. Очевидно иска да кръшка на Наско Колев, защото той не е бил с нея на Нова година в дискотека в Благоевград. Кога се загаджиха, кога си изневеряват, но когато няма ценностна система на ниво, е така.

Анелия и Глория не си затвориха краката и на Нова година! Галена изневери на мъжа си, Преслава като жрица на любовта + още излагации на чалгата (СНИМКИ) - Снимка 8

Източник: Crimesbg.com, БЛИЦ