Анджлина Джоли не може да се съвземе след краха на аферата й с един от най-известните и богати  ергени на САЩ Дейвид Ротшилд. Двойката бе на среща, даже папараците успяха да ги снимат заедно, но любовната им връзка бе предопределена да не се осъществи и приключи толкова бързо както и започна.

Каква е истинската причина не стана ясно, но в последствие актрисата изсветли косата си. Феновете в мрежата веднага заключиха, че след раздяла всяка жена започва да променя външния си вид като започва от прическата.

Анджелина Джоли съвсем отслабна и посърна (Актрисата не прилича на себе си с този тъжен вид – Снимки)

Дълго време след развода с Брад Пит Джоли остана сама, а сега е готова да влезе в нова връзка с мъж, но не й се получава. Многодетната майка се опива да се държи на положениие и да не показва самотата си. Но папараците успяха да я снимат на вечеря с осиновения й син Пакс.

Анджелина Джоли съвсем отслабна и посърна (Актрисата не прилича на себе си с този тъжен вид – Снимки) - Снимка 2

Холивудската знаменитост бе облечена в тотална черна визия. Състояща се от черен шлифер, рокля и съвсем равни обувки „балеринки”. Строги очила с черни рамки допълниха целиия й тоалет.

Анджелина Джоли съвсем отслабна и посърна (Актрисата не прилича на себе си с този тъжен вид – Снимки) - Снимка 3

Заради посърналото лице на Анджеина Джоли и прекалено тъмния тоалет сякаш тя не отиваше на вечеря, а все едно на помен.Не е  изненада, че повечето  й фенове изразиха загриженост за именитата си любимка заради прекомерната й слабост: „Горката Джоли вижда се, че не може да влезе във форма”, „Ужас, пак стана много слаба”, пишат хората  за звездата.