Уникално унижение за двете красавици на "Къртицата" поднесе водещият Андрей Арнаудов

Номерът на продуцентите на "Къртицата" да скарат Бориса Тютюнджиева и Виктория Джумпарова в ефир не мина, което направо ги вбеси. Даже единият от тях Андрей Арнаудов реши да им го върне с унизителните думи "Хубаво е, че когато те дават по телевизията повече от три пъти, започваш да вярваш, че разбираш от нея.", видя Kliuki.bg.

Причината за дръзките слова на Андрей стана театърът, който Вики и Бориса разиграха в живото предаване тази вечер. Иван и Андрей бяха подготвили специално видео, в което бяха подбрани обидни реплики, които двете използват една към друга. Така продуцентите се надяваха да гледат шоу в ефир и едва ли не хубавиците да се избият една друга.

[caption id="attachment_314711" align="alignright" width="300"]Karticata Андрей Арнаудов не възприе добре театъра на Бориса и Виктория[/caption]

Тютюнджиева и Джумпарова обаче им го върнаха тъпкано на продуцентите и се получи "с техните камъни по тяхната глава". Двете подигравателно вдигнаха скандала, който уж се очакваше и едва ли не се изсмяха на манипулациите на "Къртицата".

Андрей обаче не сдържа емоциите си и отвърна на Виктория и Бориса, изкарвайки театъра им нелеп. Той всъщност не бе много добре изигран и всеобщото мнение беше, че постановката на двете хубавици не е била направена по интелигентния и фин начин, а доста плоско.