Андрей Слабаков се показа като романтик! Той доказа, че все още е влюбен в Ернестина Шинова!

Андрей Слабаков направи романтичен жест към своята любима Ернестина Шинова. Тя наскоро имаше рожден ден и понеже цял ден снима и няма възможност за голям купон, мъжът й я изненада с вечеря, торта и много подаръци у дома, пишат и от "Всеки ден".

Въпреки дългогодишния брак и проблеми, семейство Слабакови са все така привързани един към друг и много сплотени. Освен това са известни и с купонджийския си дух, но това лято няма да имат възможност за дълга почивка, защото Ернестина е на турне, а щерка им Йоана има изпити, тъй като следва медицина и усилията там са големи, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_319364" align="alignright" width="300"]Андрей Слабаков още умее да трогва Ернестина Шинова Андрей Слабаков още умее да трогва Ернестина Шинова[/caption]

Затова Ернестина и Андрей ще прекарат само броени дни на Северното ни черноморие, далеч от навалицата, бетона и шума - някъде към Шабла или Дуранколак. Семейството на популярните актьори не понасяло плажовете на юг, които били мръсни, пренаселени и лишени от всякаква природа.

Андрей Слабаков и Ернестина са ексцентрична двойка, често провокират с изказванията си в медиите, но са естествени, непретенциозни и доста земни, за разлика от много свои колеги от театралните среди, а завидното им чувство за хумор ги отличава от всички други известни семейства у нас. Затова и тази година като предните Слабаков ще изненада законната си половинка с домашен ремонт, който и миналата година организирал, но пък жена му била много доволна от идеята. Това лято Андрей Слабаков ще фугира плочки, за да зарадва любимата си.