12 години след смъртта на Андрей Баташов, той се обръща в гроба

Актьорът с аристократично лице ни напусна през далечната 2010 година, като остана завинаги на 45.

Звездата си отиде от тежка чернодробна недостатъчност, но остана неизпълнено последното му желание. И то бе да не остави имотите си в ръцете на жената, с която искаше да се разведе.

След като отпътува към отвъдното, съпругата му Боряна и майка му Теодора поведоха пуническа битка за наследството му.Двете жени воюваха яростно, като майката на актьора не искаше семейните им имоти да отидат в ръцете на вдовицата му.

Андрей Баташов се обръща в гроба!Омразен човек заграби наследството му

Но миналата година и тя отпътува на небето, при сина си. И въпреки нежеланието на Андрей Баташов и неговата родителка, вдовицата сложи ръка на наследството му.

Актьорът се венчава за 20-години по-младата банкова служителка Боряна през 2008 година. Само три месеца след като се запознават. Бракът им продължава година, но той не успява да я лиши от наследство. Въпреки че в болницата прави опит да анулира брака им и да се разведе, смъртта го изпреварва. И омразната снаха на Теодора, заедно с нея, стават наследници на имуществото. А то е голям апартамент в „Лозенец“ и студио, в което живели актьора и съпругата му.

Сега Боряна слага ръка на всичко, продължава да носи фамилията на покойния. Но отдавна е захвърлила банкерството. Изявява се като певица и водеща на различни партита,конкурси за красота и събития.Познават я като „веселата вдовица“, има мъж до себе си от години, но упорито го крие.

Източник: Ретро