Ден преди важния мач на Кубрат Пулев с украинеца Игор Шевадзутский, който ще се играе утре в Арена Армеец, бившата му изгора Андреа не пропусна да го "захапе". Певицата очевидно още не може да се успокои от факта, че Кобрата я заряза след дългогодишна връзка. И не просто я заряза, а моментално си намери жена, че и две деца й направи.

Както знаем, става дума за Розали Петрова, която за нула бройки роди и син, и дъщеря на Пулев. А доколкото той самият призна, май са започнали да работят и за трето...

Без значение от този факт обаче, Андреа се произнесе отново и скандализира обществеността със спомени за това как го е правила с Кубрат в съблекалнята след негов мач. Тя откровено се подигра и с боксьора, и с жена му като подметна, че надали оттук нататък той ще преживее нещо подобно.

"Скъсвала съм го от секс в съблекалнята след негова победа. Изгонихме всички и се награбихме. Чисто голи сме били и сме се престрували, че се бием с боксови ръкавици, много се бяхме възбудили след мача... С Кубрат имахме гореща и страстна връзка, а в крайна сметка губещият е той. Да видим сега дали жена му ще му прави подобни изненади", гърми чалгарката.

По време на мача, Андреа ще е в Истанбул, където е отишла при последния си любовник Емре Йозмен.

Източник: Crimesbg.com