Андреа предизвика масови недоволства от страна на своите почитатели

Певицата Андреа даде повод на хилядите си почитатели да й се ядосат много сериозно. Причината е подновената дружба на фолк дивата с Николета Лозанова. Вчера и двете го обявиха публично във Фейсбук, забеляза Kliuki.bg. За разлика от Андреа обаче, една година Николета сипеше какви ли не гнусотии по адрес на певицата. Именно това породи недоумение у нейните фенове как всичко ще й се размине на Ники.

"Една година Андреа бе изкарвана най-лошия човек в България, а сега изведнъж все едно нищо не е било. Защото Николета бе единствената от двете, която оплюваше публично Андреа. Как може нашето момиче да й прости. Възмутена съм!" - пише една от привърженичките на Андреа.

[caption id="attachment_328942" align="alignright" width="300"]Андреа и Николета станаха абсолютно жалки в жаждата си за раклама и пари Андреа и Николета станаха абсолютно жалки в жаждата си за раклама и пари[/caption]

Може да се каже обаче, че тя е права, защото Лозанова направи всичко възможно да злепостави жестоко бившата си тогава приятелка и най-лошото е, че използва за това предаването си "Поверително от NL". Долна постъпка, която на пръв поглед не заслужава прошка. През тази една година Андреа не каза и дума против Николета в публичното пространство.

Голямото възмущение на феновете е най-вече от посланието на двете в мрежата, които писаха, че нарочно били изкарвани все едно са скарани. Долна лъжа, тъй като самата Николета Лозанова многократно изрече в тв ефира лоши думи за Андреа, а сега отрича.

Жалкото е, че очевидно Андреа продаде своята прошка. Николета е част от новия й видеопроект и най-вероятно в името на успеха двете са заровили томахавките. Да, достойно е да се прости, но не и така, лъжейки демонстративно хората. Ясно е, че между Ники и Андреа никога няма да има, а и може би не е имало истинско приятелство. Двете гледат само взаимната полза една от друга, което още повече отвращава и възмушава феновете.