Андреа отново успя да прикове вниманието върху себе си, но този път най-вече на Джордан, с когото изпяха дуета „Искам нещо от теб“. Едва ли Джордан е пропуснал словоизлиянието на колежката си срещу него, макар все още да не е реагирал. Оказва се, че Андреа си търси 10-те хиляди лева, които той й дължал от доста време.

 

Блондинката подканя Джордан в клип, качен в Тик-Ток, който по всяка вероятност е откъс от поредния й онлайн разговор с почитатели, в който обаче не издава защо Джордан й дължи пари. Не е изключено да й е задлъжнял по време на заснемането на клипа към дуетната им песен, което се случи преди десетилетие.

 

Тя е категорична, че хонорарът, който прибира, му е достатъчен да си върне задълженията и подчертава, че не става въпрос за парите, а за честта. Веднага след това бърза да допълни: „Но то там, къде да се търси чест…“. Пояснява още, че знаела, че преди нямал възможност и го съветва сега да не се крие.

 

Клипът й определено прикова вниманието на мнозина в социалната мрежа. Тук е моментът да отбележим, че Джордан далеч не е единственият колега, с когото блондинката влиза в конфликт. Тя е известна с откритостта си, щом се почувства засегната – в такива случаи не подминава без реакция.

Източник: Уикенд