Красивата фолк дива Андреа е много приятно изненадана от колежката си Емилия! Възлюбената на Кубрат Пулев не е очаквала точно любимата на Коко да й се притече на помощ!

Андреа показа, че забелязва, когато й направят добро. След ужасната за нея сватба на колежката й Мария, половинката на Кобрата намери сили да благодари на Емилия. Единственият човек, който благоволи да говори с Андреа, беше именно жената на Коко Динев. Всички други, незнайно точно защо, са игнорирали Теодора Андреева, сякаш не са искали да са в нейната компания, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334118" align="alignright" width="300" class=" "]Андреа остана трогната от отношението на Емилия по време на сватбеното тържество на Мария Андреа остана трогната от отношението на Емилия по време на сватбеното тържество на Мария[/caption]

"Благодаря много на Емилия. Вече й се обадих и лично по телефона. Не съм очаквала такъв жест от нея. Никога не сме били приятелки, още повече след скандалите й с Анелия. Еми обаче се оказа много свястно момиче. Имам чувството, че ме съжали. Това не ме обижда. Останалите трябва да се засрамят, че не ми казаха и дума." - споделя Андреа.

Мария и Гущеров почти не са могли да разговарят с гостите си, тъй като по време на цялата церемония са били ангажирани с воденето на шоуто. Самата Мара Отварачката е изпълнила няколко свои хита. Затова Андреа не се сърди на младоженците, все пак е била поканена. Ивана, Азис, Славка Калчева и още няколко от колегите й обаче са се държали много хладно с русокосата красавица, както писа и "Уикенд".

Изненадващо е, че точно Емилия е решила да включи Андреа в разговора на тяхната маса, понеже е известно, че изпълнителката на "Хладна нежност" е много близка с Анелия, която от години пък не се разбира с Еми, главно заради това, че и двете са били с Коко Динев. Напоследък обаче се прокраднаха информации за затопляне на отношенията между Ани и Емилия, а поведението на втората към Андреа го доказва.