Андреа призна за здравословен проблем

Андреа призна за психично разстройство и се осмели да потърси помощ! Наистина в последните години и особено месеци поведението й притесни дори и най-върлите й защитници.

То бе, меко казано, неадекватно.Певицата не спря да се чекне пред камерите, да пуска провокативни видеа, все едно е актриса от розови филми, дори да се регистрира в подобна платформа.

Но нещата вече имат друг обрат. Различен от доскорошното поведение на Андреа. Защото поп фолк дивата сама написа в мрежата и поиска съвет как да се справи с психическо разстройство.

Преди време певицата пак призна, но в интервю, че има психичен проблеми  той се обострил след като надебеляла. По-късно Андреа обвини Кубрат Пулев, че бил до нея, ама наужким. „Не ставаше въпрос за пари, а за рамо, за духовна подкрепа, която той изобщо не ми оказа“, обвини тогава чалгарката бившето си гадже.

Сърцето на боксьора не се смилило дори и тогава, когато тя била непрекъснато обляна в сълзи, заради проблема й, открехна още от драмата си тогава бившата пайнерка.

С днешна дата проблемите се задълбочили и Андреа е решила сериозно да обърне внимание на здравето си, и да се вземе в ръце.

Дано да се случи, преди кризата отново да я връхлети, стискат палци феновете й.