Андреа не изневерява на стила си и този път!

Половинката на Кубрат Пулев не изневери на стила си и този път и се пусна в полу натюр в новия си видеоклип. Андреа ще се появи пред очите на зрителите по жартиери и в толкова предизвикателни пози, че има огромна вероятност на членовете на СЕМ да им се изправят косите.

Още повече, защото новият клип на Андреа ще се излъчва във всеки час от денонощието, след като съдържанието му подхожда повече на часовия диапазон след 23.00 часа. Но, какво пък - Андреа и преди е правила това, а сега и позастаряващата й колежка Камелия реши да си върне славата със снимки ала "както мама ме е родила".

[caption id="attachment_311729" align="alignright" width="300"]Андреа отново натюр - както си е свикнала от самото начало Андреа отново натюр - както си е свикнала от самото начало[/caption]

Андреа е особено смела по отношение на провокативните си снимки и клипове, защото е една от малкото жени, които имат пълната и безрезервна подкрепа на любимия си. Явно е, че Кубрат Пулев, за разлика от повечето мъже, не ревнува приятелката си, а дори я поощрява. Боксьорът отдавна е център на медийното внимание и отлично знае, че агресията и провокацията продават - еле пък в бранша на Андреа.

Из светските среди в столицата се говори обаче, че безумната страст на Андреа към кариерата й, е на път за пореден път да отложи сватбата й с Кубрат Пулев, която трябваше да се състои тази година.

Но Андреа не е от жените, които биха предпочели да надянат брачните окови и да се затворят вкъщи в отглеждане на потомство, както направиха макар и за кратко доста от съперничките й в Пайнер.

Засега певицата продължава да работи усилено и да събира плодовете на труда си, а феновете й постоянно се множат. А и как иначе, при гледките, които им навира в очите Андреа?!