Андреа приема много тежко бащинството на Кубрат Пулев. Боксьорът направи семейство много бързо след тяхната раздяла, а това я съсипва.

Фолк дивата очакваше Кобрата да тъгува за нея и да си остане стар ерген, защото е по-голям от нея. Вместо това, 41-годишният спортист стана набързо баща и стъжни живота на бившата си.

Андреа е била забелязана на участие с превързани китки и се счита, че си е срязала вените предната нощ. Причината е, че страда много по Кубрат и това, че той стана баща, й показало, че го е изгубила завинаги.

Все пак някои от феновете на певицата предположиха, че не е искала да слага край на живота си, а само да се направи на жертва и да привлече внимание. Това не й е за първи път.

Същото направи и с новината, че има гадже на име Виктор. Твърди се, че той е на другия бряг и връзката им е само параван.

Припомняме, че Кобрата много искаше дете от Андреа, но тя постоянно му отказваше. Сега той вече е с друга и много бързо стана женски татко.

В същото време певицата трупа годинки и съвсем скоро хората ще почнат да я съжаляват, че е стара мома. Като всяка стара мома обаче, и Андреа сама ще си е виновна.

Източник: Crimesbg.com, Flagman.bg, Уикенд

Андреа си сряза вените! (ФОТО) Певицата не иска да живее, щом Кубрат има дете