Бившата на Кубрат Пулев се излага все повече и повече. Доскоро беше предивзикателна в опитите си някой мъж да я забележи, сега вече е просто простакеса.

Андреа започна да се пуска чисто гола почти навсякъде, което буди отвращение и възмущение. На всичкото отгоре не е честна с феновете си, които все повече оредяват, тъй като обработва снимките с фотошоп.

Певицата със скромни гласови възможности се опитва да се изкара много секси и как едва ли не се избиват мъжете за нея. Истината обаче е съвсем различна.

В момента Андреа е на 36 г. и половина. Няма изгледи да си намери сериозен приятел, който да й направи бебе. Причината за това е главно в сприхавия й характер, който отблъсква мъжете.

Фолк дивата обичала да се прави на голяма работа пред силния пол и избивала комплекси, че е велика. Дори пред Кобрата понякога го раздавала нещо повече от това, което е.

Повечето от познатите – познати, не близки, защото тя няма много приятели, вече са я отписали и са на мнение, че ще си остане стара мома. Те недоумявали как една жена може да не иска да бъде майка.

Андреа сега се опитва да изкара, че е искала да роди от Кубрат, но след сватбата, а той не й предложил брак. Истината обаче е, че никога не е искала дете, защото я било страх, че с нейната склонност към напълняване една бременност ще я направи завинаги дебелана.

Източник: Crimesbg.com