Андреа, която все по-често е виждана и заснемана неадекватна на участия, сериозно притесни бившия си партньор. Наскоро Кубрат Пулев бе признал пред близки, че се тревожи за певицата и за меко казано "странните и дори налудни" неща, които прави и които явно са свързани с проблеми в психиката й.

Знаем, че певицата или е като пияна и друсана на участия, или будува нощем в мрежата, за да качва едно след друго стари видеа, песни и интервюта, в които гостува в родни телевизии или известни хора я възхваляват... При това иде реч за нейни изяви отпреди едно двайсетина години...

Няма как това да не се стори странно на нормален човек, камо ли на Кобрата, който е живял с нея, изкарали са заедно почти един нормален брак и я познава най-добре. Андреа обаче, разбрала за притесненията му, избухна срещу него.

"Тревожел се за мен ли?! Ха-ха! Да се тревожи за себе си, защото със скоростта, с която прави деца и то на жени с неприемливо и колебливо поведение... той е за тревога, не аз. Аз съм добре, просто съм изморена след вечерно участие", отсече Андреа като не пропусна да "клъвне" изгората на Пулев - Розали Петрова.

Знаем, че преди време Андреа разказа публично, че Розали се държала неадекватно като й звъняла по телефона, пишела й и дори я заплашвала от ревност към Кубрат.