Оказва се, че бившата изгора на боксьора Кубрат Пулев – Андреа, отново е сама. След като мълвата понесе, че перхидролката има вземане-даване с турския актьор Емре Озмен, тези дни стана ясно, че се е изпокарала с него. Това на практика означава, че връзката им е останала в миналото, а причина за разлъката им, са станали зърната на изпълнителката.

 

Скандалът избухнал в Кипър, където Андреа снима клип към новия си хит „Нямам сърце“. В момента, в който тя се появила на снимачната площадка с прозрачна изрязана рокля, чиято материя едва успявала да удържи напора на зърната й, екипът на турския актьор го посъветвал той да не се снима във видеото. Разбира се имало и друг вариант – певицата да подбере друг тоалет за клипа си.

Андреа обаче била категорична, че ще кърши снага пред камерата именно с провокативната рокля, която не оставяла почти нищо на въображението. Дори, ако това означава да се откаже от участието на Озмен във видеото й. В крайна сметка така се и получило, както се видя от премиерата на парчето преди дни.

 

В клипа, който вече набира скоростно гледания и хвалебствени коментари, блондинката е сама насред живописни гледки. По-късно споделила, че съжалява за разразилия се панаир на снимачната площадка и допълва, че не искала да обиди Емре и „чувствата му на вярващ“.

Източник: Уикенд