Кубрат Пулев - Кобрата жестоко наранен?

Смъртоносен за любовта на Пулев и Андреа слух се носи из медийното пространство. Както много често се получава при дългата любов без брак, всичко между Кобрата и фолк дивата е на път да приключи до няколко месеца, пише в. "Всеки ден". Причината е различието в гледните точки на двойката.

Кубрат Пулев желае да има наследник, за предпочитане син. Той многократно е споделял, че обича много родината си и има леко патриархални виждания за едно семейство. Кобрата е вече 32-годишен и не може да си позволи да чака дълго за дете. Андреа обаче е по-млада от него с почти 6 години и въобще не й е до деца, тъй като в момента кариерата й е на "гребена на вълната", а това ще се промени, ако забременее и след това роди.

[caption id="attachment_306782" align="alignright" width="300"]Pulev-Andrea Кобрата желае дете[/caption]

Теодора Андреева не иска да я сполети съдбата на нейни колежки, които потънаха в забрава след раждането на дете. Типичен пример за това е Силвия, която бе истински хит в началото на кариерата си, но семейството й я изстреля отново надолу, тъй като за времето, в което отсъстваше от сцената, настъпиха промени в поп-фолка.

В този жанр, а и в музиката като цяло, трябва да си актуален непрестанно и да предлагаш на публиката все ново и ново, за да имаш висок рейтинг. Именно от това се опасява и Андреа, смята Kliuki.bg. Тя е на 27 години и счита, че още има много да даде на поп-фолка. При Кобрата ситуацията е подобна, но едно дете не би го откъснало от мечтата за световна боксова титла.

Слуховете гласят, че Кубрат Пулев бил съсипан от отказа на Андреа да забременее. Боксьорът отдавна иска син, но не го обявява публично, защото това не е съвместно желание. Кобрата е поставил ултиматум на своята възлюбена. Ако до лятото не промени решението си, това ще значи край на техния любовен романс. Ще бъде жалко, защото те се обичат вече 7 години, но различията във вижданията за живота често водят до това...