Андреа смята да каже най-после "Да", но не от любов

Прелестната фолк певица Андреа е под сериозен натиск от своето семейство. Майката на хубавицата е заплашила щерка си, че ще спре да й оказва финансова подкрепа, ако в скоро време не се вземе в ръце и не се задоми.

Оказва се, че именно майката на Андреа финансира нейната поп-фолк кариера, пише в. "Всеки ден". Тя имала железария, от която изкарвала хиляди евро на месец. Големият успех на бизнеса й идвал от там, че продавала строителните материали основно в чужбина, което позволявало на семейство Андрееви да поддържа много висок стандарт на живот в България.

Всичко обаче си има граници и тези граници майката поставила с брака на своето дете. Условието, което бизнес дамата поставила на Андреа, било да стане по-сериозна и отговорна в живота, а именно да се задоми и да започне да ражда деца на Кубрат Пулев, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307374" align="alignright" width="300"]Andrea Андреа ще роди в името на парите[/caption]

Наскоро се разнесе слухът, че Андреа е отказала дете на Кобрата, защото се чувствала още млада и искала да доразвие кариерата си на фолк дива. Това не се прие никак добре от боксьора, който мечтае за наследник от няколко години. Съществуваше вариант Кобрата да остави Андреа, защото не може да чака повече за семейство, но сега след натиска и от майката на хубавицата, най-вероятно до края на годината Андреа ще забременее и ще дари най-после Кубрат с рожба.

Ако това наистина се случи, причината за забременяването би смаяла всеки, счита Kliuki.bg. Едва ли има по-нелеп начин да родиш от този майка ти да те заплаши. Андреа обаче винаги се е отличавала от повечето поп-фолк певици, така че защо да не го направи и със своето бебе. Затова можем да очакваме догодина малък Пулев или сладка Пулева, които да радват звездното семейство.