Фолк дивата Андреа вече е на 36 г., а е сред малкото певици от своя жанр, които още не са станали майки. Причината обаче е много неприятна и не е свързана с лично решение.

Хората отдавна упрекват бившата пайнерка, че е голям егоист, защото не е родила дете от Кубрат Пулев. Истината е малко по-различна.

Всъщност Андреа е искала да забременее от Кобрата и двамата са правели опити, но не е успяла. Тогава боксьорът й бил шута, защото най-голямата му мечта била да стане баща.

Това съсипало певицата и неслучайно до днес тя не може да преодолее раздялата. Говори се, че проблемът й при зачеването е перманентен, което е изключителен удар за нея.

От 3 години насам Андреа е в много тежко емоционално състояние. Преди дни тя изпадна дори в нервен срив в ефир. Докато говореше в живо видео в социалната мрежа, изведнъж се разплака и започна да говори как нищо друго няма значение, освен да си щастлив.

Фолк дивата много трудно понася, че Кубрат я заряза и веднага направи две деца на друга жена, а тя все още е сама и се е запътила към вечно моминство. Певицата с рождено име Теодора явно има спешна нужда от психолог, а защо не и от психиатър дори, убедени са последователите й в мрежата.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com