Андреа е бясна на Мартина Узунова

Моделката грабна под носа на половинката на шампиона по бокс Кубрат Пулев приза за най-сексапилната жена за 2014 година.

Тя отвя като топъл южняк и други претендентки за титлата. Сред номинираните за слава бяха още Елена Кучкова, Силвия Бахати, Моника Валериева и русокосата чалга фурия Андреа. Провокативната Андреа, чиито изцепки по нощните клубове вече не сащисват толкова много, набра много на вървежната миска.

[caption id="attachment_311572" align="alignright" width="300"]Андреа във война с шикозна моделка Андреа във война с шикозна моделка[/caption]

Тя става все по-актуална и провокативна. Последените й фото сесии направо избиват рибата, твърдят нейните фейсбук фенове.

На тях образа на Мартина прилича до този на оживяла тигрица – изпълнена с огън, примамваща и безкрайно опасна.

Преди известно време моделката снима провокативно видео за нов, модерен зъболекарски кабинет. Нейна партньорка за студиото бе Черната Златка. В социалната мрежа дори тръгна наддаване коя от двете ще покаже повече сексапил.

Повечето от феновете са категорични, че Мартина има по-големи шансове от партньорката си.

Но всичко това не попречи Андреа да обяви война на сексапилната брюнетка. Затова, а и за още куп безобразия според Андреа тя е на нож с моделката.

Едно от тях е, че на тържеството Мартина се появила с рокля, едно към едно из копирана като тази на изпълнителката на „Огън в кръвта”.

Не може да не се признае обаче, че Мартина не е поредната празноглава красавица, решила да печели титли с непозволени условия. Тя владее свободно три езика – английски, руски и японски.

Мартина е следвала в Москва международни отношения и има завършена степен магистър. Родена е в столицата. Фенка е на спорта и здравословната храна. По този начин извайва перфектните си форми.

Твърди, че е спечелила конкурса заради сексапила, който излъчва, а не с купена титла или легловите връзки, през които преминават някои от момичетата, за да докопат престижни награди.

http://youtu.be/bKX7ziP6ac4