Всичко сме чували и сме виждали, но жена, при това известна, да си измисли ухажор и да се сваля сама, това не бяхме очаквали. Е, ето че се случи и то с Андреа. Бившата на Кубрат Пулев явно е повече от отчаяна след като той я заряза и набързо направи две бебета на новата си изгора Розали Петрова.

В отчаянието си и в манията да се представя като красива и харесвана от мъжете жена, Андреа започна сама да си пише бележки и да си ги снима. Вчера тя пусна снимки, на които е в ресторант - сингъл и отново силно фотошопирана, а до нея на масата, освен храната, се мъдри бележка с текст "Красива си".

Андреа, нормална ли си: Отчаяната бивша на Кобрата си измисли ухажор и си изпраща бележки! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Ако се вгледате в бележката обаче, че видите нещо много странно. Първо - тя е написана с доста нетипичен за мъж почерк, второ - придружена е със смайлче и трето - подписана е с буквата Т. Теодора Андреева е реалното име на Андреа и фенове веднага заподозряха, че това е самата тя.

"А и кой мъж ще ти напише любовно послание и ще го украси със смайлче?! Така изглежда дори подигравателно, но тя явно е толкова плоска в главата, че не се е усетила. Ако мъж прави комплимент и то таен, никога няма да изпраска тая нелепа усмивчица, защото няма да го вземат насериозно", коментират в нета.

Певачката обаче е толкова вдадена в това да накара Кобрата да ревнува и да я мисли за неустоима, че действа без грам мозъчни напъни.