Певицата едва се побира в мини банския, който ще се спука по шевовете и телесата й отвсякъде преливат

Андреа си избра модерен черен бански, който изобщо не й подхожда на едрата фигура. Фолкаджийката се обзавела със същия плажен костюм като на Натали Трифонова. Но разликата се вижда от далеч и не е в полза на певицата.

Появата на бившата половинката Кубрат Пулев е от един-два дена, но по интересното е, че вместо да си купи по-голям размер, като за нея, тя се е напъхала в такъв като на водещата, която е в пъти по-слабичка от нея.

Фолк звездата, която е с впечатляваща гръдна обиколка е избрала модел на горната част на банския си без банели и гърдите й направо висят изпод двата черни триъгълника, които едва покриват огромните й силиконови прелести.

Феновете на певицата я скъсаха от подигравки. Те й пишат да не трие негативните коментари, защото истината може да боли, но тя трябва да я приема такава, каквато е щом има смелостта да се показва гола.

Жена й казва, че е жалка и смешна и даже за проститутка вече не става. А други пак я подозират , че е използвала фотошоп, за да си прикрие тлъстинките.