Попфолк дивата Андреа не прави никакви компромиси със себе си, а после се чуди защо на 35 г. все още е без съпруг и деца. Тя продължава да не се интересува какво яде и това се отразява на тялото й.

Не е тайна, че певицата има проблеми с килограмите от много години. Ту напълнява, ту отслабва. Напоследък е успяла да свали малко – къде наистина, къде с фотошоп, но сега отново ще възстанови излишните кг. за нула време.

Андреа се показа как нагъва сладоледи като обезумяла. Тя си пада много по сладкото и очевидно не спазва никакви диети, макар да е склонна към напълняване.

Въпреки че лятото вече отмина, бившата пайнерка продължава да яде редовно сладоледи, което се отразява негативно на фигурата й. Хора, които са я виждали на живо по участия, не скриват разочарованието си, че по бедрата си има дори целулит.

Андреа обвинява за всичко Кубрат Пулев. Според нея той е главният виновник до момента да не е направила семейство.

От раздялата им обаче изминаха 2 години, а певицата продължава да яде обилно и съответно да пълнее. С това си поведение трудно ще си намери мъж, защото трябва поне тяло да може да му предложи, тъй като друго така или иначе не може.

Източник: Crimesbg.com