Андреа и Алисия се обединиха срещу Николета Николета позеленяла от яд, че нейните врагини Андреа и Алисия клюкарили срещу нея

Врагът на моя враг е мой враг. Тази максима явно приляга на замисленото и сторено от поп фолк певиците Андреа и Алисия. Половинката на националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев и бившата на футболиста Валери Божинов отново намериха общ език срещу най-големия си дразнител, моделката Николета Лозанова .

Двете толкова били набрали на фукливата манекенка, водеща на жълтия таблоид „Поверително с NL”, че решили да се снимат заедно в социалната мрежа, за да покажат, че си другаруват, погаждат си и сплетничат по адрес на хубавицата.

[caption id="attachment_315622" align="alignright" width="300"]Андреа и Алисия кроят план срещу Николета Андреа и Алисия кроят план срещу Николета[/caption]

Не е тайна, че певиците от лекия музикален бранш, по-точно чалга изпълнителките в един момент не могат да се дишат.

Дали заради общ мъж, ала латино сериал или заради някаква песен, която еди-коя си откраднала от друга, но те трудно завързват приятелства. В случая Андреа и Алисия няма за какво да се смразяват, двете си има кого да обичат, те са сред най-вървежните фолк фурии.

Единственото, което ги дразни е помпозността на НиЛо и бясната й антипатия към тях двете. Заради това певиците от „Пайнер” и „Ара мюзик” решиха да си отмъстят по женски, като си постнаха общо фото на странизците на Фейсбук.

Това по-скоро било едно предупреждение, че нищо добро не очаква настоящата футболна съпруга, разбра от достоверни източници Kluiki.bg. Към общото им видео се присъедини и отявлената съперница, скандалната манекенка Моника Валериева. За която мълвата носеше, че се опитва да отнеме съпруга на НиЛо и да го направи свой настоящия играч на „Левски”.

Другата вест, която тотално извади Николета Лозанова от релсите бе, че благоверният предложил на предишната си певицата Алисия отново заедно да се пробват като семейство. Научавайки това разстроената красавица НиЛо моментално литнала до Лондон, за да се утешава по пубове, като взела със себе си само една приятелка.