Кубрат Пулев разкри преди часове, че най-после е станал баща. Той чака с близо десетилетие да му се случи най-голямото щастие в живота и то вече е факт.

Кобрата е лудо влюбен в жената до себе си, макар да не разкрива засега коя е тя. Той вече е горд татко на момиченце.

В същото време бившата му годеница е бясна от този факт и не може да си намери място от яд. Само след около месец Андреа ще закове 36 г., а все още даже няма кандидат да я оплоди. Певицата приела тежко новината за щастливото събитие в живота на Кубрат Пулев. Тя се чекне полугола по дискотеките, докато боксьорът прави семейство.

Фолк дивата обаче сама си е виновна. Тя е тази, която отказваше бебе на Кобрата с оправданието, че иска първо да се оженят. Накрая на него му писна и й би шута.

Андреа стига дъно след дъно след раздялата им. В жалките си опити да го очерни разправяше навсякъде, че й е кръшкал нонстоп и че дори има незаконни деца.

В резултат бившата пайнерка още търси любовта, а боксьорът вече си има най-ценното за всеки човек. Егоизмът на Андреа обаче е толкова голям, че нищо чудно да остане стара мома.

Толкова много години Кобрата жадуваше за наследник, а тя му отказваше с различни нелепи оправдания. Първо беше да не си развали фигурата, а оттам и кариерата. После пък искаше първо брак. Истината е, че Андреа още няма деца, защото не иска да поема отговорности и да си товари живота. По-лесно е да се чекнеш по заведенията и да мислиш само за себе си.

Източник: Crimesbg.com