Красивото изкушение Андреа не е на себе си

Поп фолк дивата Андреа място не може да си намери от ярост. Певицата отново е запратена в трета глуха от Кобрата заради предстоящия му мач с олимпийския шампион Кличко. Припомняме, че двубоя на века между двамата титани трябваше да се проведе на 6-ти септември, но украинеца го отложи за ноември. Той се измъкна от хватката на тепиха с оправданието, че има травма.

[caption id="attachment_324700" align="alignright" width="300"]Андреа е бясна на Кобрата Андреа е бясна на Кобрата[/caption]

Близки до спортните среди заподозряха, че украинеца клинчи от прекия двубой с националния ни шампион от страх да не се раздели окончателно с титлата си. Кубрат Пулев, който очаква отдавна тази борба се зарече, че ако грабне приза ще направи дългогодишната си приятелка фолкаджийката Андреа своя жена още на ринга. Но намерението му пропадна, не по негова вина, припомни Kluiki.bg.

Цял месец певицата беше оставена на суша и не можеше да се наслаждава на ласките на любимия си, когато беше обявена първата дата за схватката. В Хамбург Кобрата поддържаше железен режим и забрани на половинката си дори да го посещава, за да не го разсейва. Останала дълго сама, Андреа пък го заплаши, че щом не я иска на тренировките, ще дойде на мача.

Кубрат Пулев отново възпря импулсивното решение на любимата си, като й обясни, че красотата й ще го разсейва от начертаната цел и той няма да успее да тръшне Кличко. Заради което няма да има и сватба. Андреа се кротна. Но заради повторното забавяне Андреа вече не издържа. Кобрата е известен със своята целеустременост и с това, че довежда нещата докрай. Родният шампион пак даде гръб на приятелката си, като се отдаде на яки тренировки и здравословен режим на хранене, пише pik.bg.

Близки до нашето момче се гордеят, че Кубрат Пулев е в топ форма и още сега е готов да срази своя противник. Въпреки изцепките и нетърпеливия си характер, Андреа адски силно обича своето яко момче. Певицата трудно издържа без него, но е готова да преодолее и това препятствие.

Вече седем години двамата са заедно и любовния пламък вежду тах не само че не е угаснал, ами се разгаря с пълна сила.