Андреа Банда Банда от 6 години има любовна връзка, но все още не е нахлузила годежен пръстен и причината е само в нея. Характерът на милионерската щерка бил толкова ужасен, че животът с нея до края на дните му отвращал приятелят  й Иван Ганчев.

Той е на почти 40 г. (39), но това не пречи на Банда да го командва. За разлика от нея, Иван има стабилна кариера. Той работи в сферата на финансите, като е директор в ДЗИ.

Мнозина от познатите им се чудели как така сериозен мъж като Иван може да живее с повърхностната и лигава инфлуенсърка, която даже няма професия, а разчита само „тати” да я уреди тук и там.

Истината е, че очевидно Андреа Бандра Банда държи гаджето си на каишка. Тя не му давала да взима никакви решения и изцяло доминирала в тяхната връзка.

„Мила и добра жена”е последното, което може да се каже за бившата панелистка на Гала. Затова и никъде не се задържа на работа. Зад екрана Банда Банда била с вечни претенции и се опитвала да раздава команди на колегите си, както го прави вкъщи с Иван.

Властната природа на инфлуенсърката отблъсквала много хора. Затова тя нямала много приятели и често се натрисала в компанията на гаджето си.

Андреа чакала с нетърпение предложение за брак от мъжа до нея, но той се правел на разсеян. Времето тече и скоро забременяването може да стане само мираж. Ето защо инфлуенсърката искала час по-скоро да се омъжи, но само по този въпрос не можела да заповяда на Иван.

Източник: Уикенд