Анахид Тачева се видя в чудо!

Драмите в живота на Анахид Тачева не спират. Тревоги отново й създавала дъщеря й Теодора, плод на любовта й с големия актьор Коста Цонев. [caption id="attachment_466011" align="aligncenter" width="300"]Анахид Тачева Анахид Тачева притеснена за Теодора[/caption] Щерката на легендарната говорителка пак залитнала по алкохола, след като известно време не пиеше, тъй като направи два опита да посегне на живота си и уж преодоля депресията, която я бе налегнала. Сега обаче Теодора редовно можела да бъде забелязана да изкарва часове наред на масите в капанчетата около жилището й в София в компанията на алкохолни питиета.

Близки до сестрата на Димитър Цонев споделят, че тя пак влязла в порочен кръг и не можела да си намери работа, която да я удовлетворява. Теодора до такава степен загубила желание да бъде пълноценна, че дори не искала да се грижи за домашния си любимец куче и го дала на познати.

Тя е майка на две деца – Мария и Дейвид, които са от различни бащи, все чужденци. В момента не е ясно дали са при нея, или татковците им се грижат за тях. Още преди да се прибере в България и да опита да посегне на живота си двукратно, дъщерята на Анахид имаше проблеми с властите в Италия, които бяха на косъм да й отнемат родителските права над сина й Дейвид. Тогава Цонева нямала никакви доходи, а с бащата – италианец по произход, били разделени. Така институциите на Ботуша без малко да дадат детето им за осиновяване, но в последния момент Теодора намерила адвокат, който да й помогне. Момченцето отново щеше да попадне в приемно семейство, когато през 2017 г. майка му се нагълта с хапчета и обилно количество алкохол и изпадна в кома. Именно Анахид, прибрала се по спешност от САЩ, успя да вземе невръстния Дейвид. Щерката на Теодора – Мария, е вече в тинейджърска възраст и е от връзката й с американец. Известно време момичето живееше при него в Щатите. После бе ту при майка си, ту при баща си. Баба й Анахид също я бе поела за няколко месеца. През 2019-а отново се разчу, че наследничката на Коста Цонев повторно е направила опит да се самоубие. После вдовицата на брат й Митко я извади от кризата, помагайки й да си купи жилище и намирайки й работа в голяма фирма. Теодора обаче не се справи с позицията. След това опита да прави японски масажи и да бъде детска учителка, но без успех. По професия тя е джаз певица, но у нас не открива поле за изява. Според запознати разчитала финансово на приятели, както и на по-малката си полусестра, която е от втория брак на майка й с покойния вече бизнесмен Васил Тачев. И в момента Анахид живее при нея в Америка и няма намерение да се прибира у нас, пише сайтът Ретро.