От морската ни столица излязоха доста певици от новата вълна, но Варна едва ли се гордее с тях. И докато Дарина Йотова – Дара улегна, то Гери-Никол Георгиева продължава да става за смях.

Изпълнителката на „Яката дупара“ очевидно е огромен фен на секс през „задния двор“, защото не спира да налива пари в задницата си, за да изглежда все по-апетитна за мъжете, които я обладават. През това лято тя отново е легнала по корем под ножа и е пръснала цели 20 000 лв. за нови импланти за задните си части, които ги повдигат и оформят по-добре.

Гери-Никол има множество корекции и на други места по тялото. Гърдите й са силиконови, разбира се, а устните й са уголемени. По-дълги крака обаче няма как да си сложи, което е голямата й болка, защото нейните са наистина доста къси и стоят грозно на цялата й фигура.

За Гери-Никол е лесно да пръска луди пари за визията си. Тя е наследница на много богат варненски род. Баща й е изключително заможен адвокат, който задоволява всеки неин каприз.

Благодарение на всички тези хирургически намеси обаче, повечето от които напълно ненужни, певицата е заприличала на амортизирана бръмчалка, а е още само на 25 г. Сама се направи да изглежда като плашило, търсещо секс.

Вкусът на Гери-Никол за мъже е изключително просташки и затова не е чудно, че няма кой да й каже, че сама се съсипва. Певицата е доказала, че си пада по онези, огромните мъжаги, пълни с мускули и без никакъв мозък в главата. Всичките й гаджета досега приличаха повече на нейни охранители, отколкото на любовни партньори.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com