Васил Найденов е очарован от ергена Евгени Генчев

В момента пианистът, покорил най-големите световни сцени, се вихри в любовния формат по Би Ти Ви.

Смуглият красавец е поставен в нелеката роля да си избере булка измежду много хиулорон, екстеншъни,джуки и ред пластични операции на кандидатките за женитба.

Но не ролята му на кандидат- жених в шоуто „Ергенът“ впечатлил голямата звезда. Васко Кеца присъствал на един концерт на Евгени Генчев в Античния театър в Пловдив и останал очарован от таланта. А под сурдинка се мълви, че бил захласнат и от чара му на мачо от индийски сериал.

Близки до ергенът доверяват, че той останал със „зяпнала уста“, след като лично му се обадил на телефона Васил Найденов. Един от топ певците на България не скрил възхищението си от таланта на Евгени Генчев и го поканил да участват в общ проект.Песента била готова, скоро ще види бял свят, издават зад кулисите на двамата музиканти.

Васко Кеца бил впечатлен и от солидната творческа кариера на 33-годишния музикант. Евгени Генчев завършил Кралската музикална академия в Лондон, школото и на самият сър Елтън Джон.

Виртуозният „ерген“ свирил на една сцена с топ имена на музикалната сцена, като Лейди Гага и Том Джоунс. Световният модел Хайди Клум също му „хвърлила око“ и го поканила за участие в едно от нейните модни предавания.