Черната Златка вече е руса

За едно известно време Златка Димитрова сякаш се изпари от публичното пространство.

И затова изненадата бе голяма, когато изведнъж плеймейтката показа новата си визия. Тя пусна фото в Инстаграм, от което се вижда, че вече е  руса.

Феновете се изненадаха от пълното преобразяване на Златка Димитрова. Една част подозират, че тя е руса заради фотосесия. Според други Златка е сменила цвета на косата си, защото има нов мъж.

Но Златка Димитрова упорито крие личния си живот,след като той претърпя истинско фиаско.Най-тежка бе раздялата й с таткото на сина й Мирослав Недев. С него тя не била в добри отношения, но се стремяла да подвържа комуникация заради общото им дете.

След това Черната Златка пристана на фитнес инструктора Кирил Танев. Въпреки че и двамата споделяха обща любов към спорта и по-точно към фитнеса, те се разделиха. Според клюката Киро окичили Злати с огромна рога.

“За мен една връзка не може да почива на ултиматуми, криене и лъжи“, обясни тогава причината за разлъката Златка Димитрова.

След което Злати се отдаде на спорта, хранителния режим и малкия Миро. И настръхва винаги, когато я питат за личния живот. Златка Димитрова се страхува от зложелатели и затова ще продължи да крие новата си половинка, подозират близките й.