Аман от нея, бе! Не спряха да я бутат, да я лансират и да я навират в очите на всички, само защото е лековата и не си подбира креватите... Това коментират с нескрито недоволство колеги на Натали Трифонова и са напълно прави, особено тези, които се борят с нея в "Денсинг старс".

Преди броени дни гръмна новината, че шоуто, което се излъчва на живо, вече има своя победител и това е именно Натали. Трифонова ще остане до финала и ще си тръгне от него с първото място, което вече е договорено в медията.

Да, синоптичката танцува и навремето дори е учила танци професионално, но към днешна дата по нищо не се различава от най-добрите сред останалите участници в предаването, дори обратното. Има хора, които се раздават на макс и са в пъти по-забележими от нея, коментират зрители и хора от екипа.

"Просто тя е на гребена на вълната в момента и Би Ти Ви гледа да я лансира навсякъде. Първо само времето съобщаваше, а после водеща на предавания, участничка в такива, интервюта й искат, потрес... Хладилника да си отворите, тази отвътре ще изскочи", пишат и потребители в нета.

На самата Натали Трифонова обаче явно хич не й пука от това и е готова да мине през всичко, само и само да се задържи по-дълго на гребена на вълната. Защото и тя, милата, е наясно, че славата е до време и че утре ще се появи някое ново и далеч по-свежо лице от нейното, което ще я прати в девета глуха.

Източник: Crimesbg.com