Докато сърбал кафе с един от наборите си, Кирил Маричков бил подложен на атака от ало-измамници.

 

Още със сядането на една от външните маси в заведение на столичната улица „Оборище“, фронтменът заявил на приятеля си, че ще черпи по повод рождения си ден. Той обаче очевидно реши да не прекалява с щедростта на ветерана и си поръча само обикновено кафе. Маричков пък заложи на капучино, подсладено със захар.

 

За срещата Маричков бил заложил на бежов панталон, блуза в тюркоазено и червено яке, съчетани с шапка с козирка, която свалил от главата си, щом седнал в заведението. Побелелите му коси били прибрани в емблематичната за него опашка, но вече си личи, че темето му е доста оредяло и скоро няма да има коса за връзване.

 

Ало-измамници тормозят Кирил Маричков

Докато музикантът и приятелят му си хортували, разговорът им бил прекъснат от настойчиво звънене на телефонът. Щом видял изписаното на дисплея, Маричков се намръщил и го обърнал към приятеля си, жалвайки се, че не спират да го тормозят като допълнил, че от дни го търсят от някакъв румънски номер. Той обаче категорично отказва да вдигне, тъй като не познавал никой в Румъния и бил сигурен, че са ало-измамници. Дори се заканил, че ако продължават да го безпокоят, ще потърси съдействие от МВР.

Източник: Уикенд