Алисия е в опасна близост с изключителен ревнивец

Алисия отново се забърка в поредния латино сериал. Около топ певицата на „Ара мюзик” винаги витае скандала и тайнственото. Дори колегите й от чалга гилдията са шокирани от новото й гадже. Защото той не е кой да е, а старата любов на колежката й Преслава. Певицата била засечена да джитка с милионерския наследник Георги Станоев на снимките покрай новото си парче, пише HotArena. Това е дуетната й песен с Тони Стораро, заради която се разпалиха доста страсти.

Припомняме, че заради нея Джина Стоева избухна, че Алисия е с привилегии в музикална компания „Ара мюзик”. Тя дори подметна, че продуцента Виктор Касъмов и гласовитката имат по-особени отношения и креватни заигравки Затова Алисия се ползва с огромни привилегии в компанията. Докато останалите й колежки са изтикани в ъгъла, а кариерата им е оставена на самотек.

[caption id="attachment_341740" align="alignright" width="269"]Алисия изненада дори и колегите си Алисия изненада дори и колегите си[/caption]

Заради спънките в развитието си Джина напусна „Ара мюзик”, което стори и колежката й Ивена. Двете се зарекоха да продължат пътя си самостоятелно. Заявка да се маха даде и Емануела. Красивата фолкаджийка, която дари наследник на олигарсите Диневи също бе солидарна с тяхното мнение. Алисия обаче отново се изкара жертва и се измъкна „чиста от водата”. За пореден път се оказа, че от нея може да се очакват неочаквани неща.Доказа го с поредната си заигравка, която втрещи останалите. Защото никой не е очаквал, че тя ще стане гадже на Жоро Бирмата, научи и Kluiki.bg.

Това стана ясно, когато милионерския син отишъл на снимачната площадка с нея. Певицата била по-обрана, но бизнесмена демонстрирал доста интимно поведение. Според колегите й той е платил и новия клип на актуалната си за момента приятелка. Георги Станоев се слави с чутовна ревност, но не пести средства за любовниците си. За Преслава богаташа пръскал по петдесет бона на месец, най-вероятно и към Алисия е толкова щедър, предполагат запознати.

Въпреки че беше четири години с Ники Михайлов Ася, както е истинското й име, не успя да усети неговата „щедрост”. Връзката й с Георги Бирмата е на два месеца, твърдят близки до двамата. Думите им се потвърждават и от това, че богаташа е непрекъснато на участията на Алисия и зорко следи да няма мъжки посегателства.