Алисия продължава да ненавижда Валери Божинов заради това, което той й стори!

Привлекателната фолк дива Алисия е започнала кампания да превръща Ники Михайлов в баща на малкия си син. Въпреки че продължава да получава солидна сума от Божинов и живее в апартамент, купен от футболиста, Алисия не иска да има абсолютно нищо общо вече с бившия си. Тя все още помни огорчението, което той й нанесе преди години, зарязвайки я с детенце на ръце заради Николета Лозанова. Именно това дете обаче остана единственото общо между двамата.

[caption id="attachment_332864" align="alignright" width="295" class=" "]Алисия зачерква напълно Валери Божинов от живота си Алисия зачерква напълно Валери Божинов от живота си[/caption]

"Не смятам, че Валери е истински баща на сина ми. Да, носи гените му, но това не значи нищо. Този, който си играе с него и го учи на всякакви неща, е Ники. Затова предпочитам детето ми да обикне него като баща." - разкрива Алисия пред близки.

[caption id="attachment_332865" align="alignleft" width="300" class=" "]Ето това е мечтаното семейство за Алисия Ето това е мечтаното семейство за Алисия[/caption]

Певицата на "Ара мюзик" отдавна ненавижда Божинов, но от скоро неприязънта й стана наистина огромна. Тя не пусна Валерко при баща му за нито един от празниците и през цялото време убеждавала сина си колко лош баща има и как Николай Михайлов бил в пъти по-добър, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332866" align="alignright" width="300" class=" "]Някога те бяха наистина щастливи... Някога те бяха наистина щастливи...[/caption]

Тези думи няма как да не повлияят на едно малко дете. Валерко много обичал Ники и двамата често играели футбол, тъй като Алисия иска да направи от сина си футболист. Певицата дава мило и драго отново да стане майка, но националният вратар излезе доста по-хитър от Божинов и бил отказал вече многократно.

"Всеки човек желае един ден да бъде родител, но това трябва да се случи, когато го почувстваш. Ники все още е едва 26-годишен. Това, че повечето му колеги вече имат деца и са женени, не значи нищо. Нормално е на тези години да се страхуваш за тези неща." - споделя приятел на Ники Михайлов.