Вечното дерби между певицата Алисия и моделката Николета Лозанова продължава

И кой в тази надпревара ще бъде по-по-най-, никой не знае.

Бившата Божиновица продължава да се състезава с настоящата и това вече не намирисва на съперничество, ами си прилича на чиста открита война. То не бяха нападки по медиите, то не бяха клипове с провокативни заглавия.

И пак спряганата за интимна половинка на вратаря на националния ни отбор по футбол и на холандския „Твенте” продължава да изненадва феновете си.

[caption id="attachment_309926" align="alignright" width="300"]Снимка: Senzacia.net , Алисия и Николета са пак във война Снимка: Senzacia.net, Алисия и Николета са пак във война[/caption]

Алисия провокира с фотоси, които й щракнаха за престижно модно списание. Тя надмина вечната си съперница в новата си роля, водеща на авторското предаване „Поверително с NL”, хвалят я близки до нейните среди.

Напротив, НиЛо остава без конкуренция. Че може ли една професионалистка да бъде „съборена” от поп фолк изпълнителка, колкото и участия да има по сцените на елитните клубове, контрират зложелатели.

Въпреки че уменията й да претопля чаршафите на футболисти, един от които е и баща на детето й, а другият както носи мълвата, не й е особено верен, не й се отдават, не може да й се отрече, че знае как да изглежда като завършен модел на снимките, категорични са не само близките и приятелите на Алисия, но и експерти в модния бранш. Родената във Вакарел 31-годишна изпълнителка на „Най-вървежен” изглежда яко, защото знае какво иска. Това личи от фото воаяжа, от който ни „гледа” една устремена, волева ожена, която е наясно с целта си в живота и е нахъсана да я преследва.

Алисия дори е готова да смени професията си с тази на модела, само ако реши. Или се наложи.Тази констатация на спецовете в модния свят обаче хич не се понравила обаче на Николета Лозанова.

Настоящата съпруга на Валери Божинов избесняла и дори прегракнала от вълнение и ярост, носят злите езици. И за да не остане по-назад, побързала още същия ден да направи фото сесия с дрехите на шикозен столичен бутик.

Никой не може да отрече, че НиЛо въпреки съмнителната си интелигентност знае как професионално да позира пред камерите. Но не е за подценяване и смелостта на чалгаджийката Алисия.

Защото тя доказа, че го може, стига да го иска. Докато на съперницата й едва ли ще й отдаде стопроцентово да й отнеме професията. И я превърне в своя.

http://youtu.be/enuN5MxrC9g