Алисия продължава да тормози Валери Божинов, но го отнася и Валерко!

След като обра голяма част от парите му, Алисия реши да вземе и достойнството на Валери Божинов. Поредният удар, който тя нанесе, съкруши футболиста. Божинов помолил бившата си да позволи на синът им Валерко да посрещне новата година с баща си и своята полусестричка Никол. Тъй като за Бъдни вечер и Коледа малкият е при майка си, Валери се надявал, че поне за Нова година ще бъде със сина си. Това обаче няма да стане. Алисия категорично е отказала да даде Валерко на семейство Божинови, понеже не искала синът й да влиза в 2015 година в компанията на Николета Лозанова, която за нея е истинско зло, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332087" align="alignright" width="300" class=" "]Алисия нанесе жесток удар върху Божинов, използвайки малкия Валерко Алисия нанесе жесток удар върху Божинов, използвайки малкия Валерко[/caption]

В момента и двамата Валери са съсипани. Футболистът още не е виждал първородното си дете, откакто се върна от Италия за празниците. Момчето пък всеки ден питало майка си къде е баща му и защо не го вижда. Често дори Валерко плачел със сълзи за татко си, но Алисия била безкомпромисна. На празници тя просто избягва да дава сина си на баща му, защото и Николета е там.

"Алисия не постъпва добре. Вярно е, че Валери я нарани, но детето не е виновно. То заслужава да расте с истинския си татко. Ники е страхотен с него, но не му е баща." - споделя познат на семейство Божинови.

След Нова година Валери Божинов потегля обратно за Апенините и има вероятност изобщо да не види сина си в скоро време. Преди самата Алисия настояваше момчето да се среща с татко си, но откакто Ники Михайлов влезе в живота й по-сериозно, тя се опитва напълно да игнорира Божинов, освен от финансова гледна точка. Сякаш фолк дивата вече прекалява, но явно болката, която й е причинил Валери, е наистина огромна.