Алисия в чудо се видя от менте режисьор

Гаднярът решил да си изплакне очите безплатно, на гърба на певицата.

Изпълнителката сама алармира за измамата в социалната мрежа.

Мъжът на име Михаил се представял за главен режисьор на клиповете на чалга дивата. Той съобщавал на кандидатките, че ще бъдат снимани на морето, в нов клип на вакарелката. Обещавал им апетитно възнаграждение. Само че единственото условие било да се снимат както майка ги е родила, без дрехи.

Алисия е бясна, че фалшивият професионалист върши такива гнусотии на неин гръб. Тя показа, за доказателство, кореспонденцията между нея и една от фенките й.

Бившата на Валери Божинов недоумява за това кощунство и призовава последователките си да докладват профила на измамника, за да бъде блокиран.

„Не се лъжете по такива обяви! Никога и никой няма да поиска от вас да се снимате без дрехи. Бъдеще нащрек и подлагайте всичко на съмнение“, съветва Алисия последователките си.

Това не е първата измама, в която е замесено името на известна личност. Колежки на Алисия също са пропищели от подобни шашми. Само че техните имена са замесени обикновено в реклами за отслабване. Вероятно Алисия, тъй като не е толкова активна в профила си,  е провокирала мошеника да измисли и се възползва от грозната схема.