Алисия бе изненадана много приятно. Оказва се, че Мария Петрова е на нейна страна!

Семейството на Ники Михайлов никога не е харесвало Алисия. Затова певицата е останала без думи, когато Мария Петрова, която е доведена майка на вратаря, й е оказала подкрепа след раздялата. Легендата на родната ни художествена гимнастика се е обадила лично на Алисия, за да й подаде ръка в този тежък за нея миг, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335587" align="alignright" width="300"]Не всички от семейство Михайлови са забравили за Алисия Не всички от семейство Михайлови са забравили за Алисия[/caption]

Борислав Михайлов от край време не харесваше фолк дивата. Това е слух, който се въртеше в обшественото полезрение от години. Затова бронзовият медалист от Мондиала в САЩ много се зарадвал, когато узнал, че синът му най-после е решил да продължи живота си без Алисия. Интересното е, че колкото и да твърди, че е близък с детето си, Боби е научил за раздялата от медиите.

[caption id="attachment_335588" align="alignleft" width="205"]Мария Петрова винаги е била дама от класа Мария Петрова винаги е била дама от класа[/caption]

"Боби иска за сина си жена, която има дисциплина, спортен дух и най-вече чар. Мария Петрова е точно такава, но Алисия е съвършено различна. Постоянните й нощни ангажименти биеха на очи. В крайна сметка явно дори Ники не издържа." - споделя близък до семейство Михайлови.

Гимнастичката обаче не считала, че Алисия е лош човек. Двете често се чували по телефона. Никога не са били приятелки, но винаги са се уважавали. Женската гледна точка е накарала Мария да разбере чувствата на певицата най-добре.

"Ако се омъжа за Ники, Мария ще ми е свекърва. Едва ли някой може изобщо да си представи по-прекрасна свекърва от нея." - казваше Алисия за Петрова.

Бракът на Мария с Боби е 20-годишен и двамата винаги са показвали невероятен респект един към друг, освен любовта помежду им. Именно това търси легендарният вратар и за своя син, но сякаш двамата се различават съществено в характерите.