Ники Михайлов на бърза ръка подмени Алисия с Никол

Националният ни вратар Ники Михайлов не остана и за миг свободен. Той се обзаведе с ново старо гадже. Тази сутрин поп фолк певицата Никол е отлетяла при него в Турция. Какви ще ги вършат не се знае, може само да гадаем. Но определено няма да му бърше сълзите заради раздялата му с Ася.

Припомняме, че двамата бяха гаджета преди седем години, пише HotArena . Миглена, както е истинското име на фолкаджийката вече не е в бранша, а се подвизава като модел. Засега не особено успешно, но мераците остават, а и спонсори трябват, подмятат злобари.

По време на връзката им Ники Михайлов беше начело на младежкия ни тим по футбол. Двамата с Никол се задържаха само месец, но след като се разделиха, в типичния си стил футболиста заяви, че си остават приятели. И блондито може да разчита на него във всичко. Явно това време е дошло и Никол не е забравила думите на бившия си. Или е решила просто да му ги припомни.

[caption id="attachment_335578" align="aligncenter" width="300"]Ники Михайлов вече е ерген Ники Михайлов вече е ерген[/caption]

Пък и щом не е вече с Алисия, може и да намаже повече. Дали Никол и преди е прескачала при Ники, докато футболиста беше още с Алисия, никой не знае. Може само да гадеем. Но щом толкова бързо Никол го налази, изглежда е истина слухът, че докато движеше с Алисия, Ники Михайлов е приемал и други знойни мацки в къщата си в Турция.

[caption id="attachment_335579" align="aligncenter" width="300"]Никол издуха Мария Никол издуха Мария[/caption]

Уверението му, че Алисия е била единствената жена в живота му за четирите години, когато бяха заедно, ще се окажат наистина „приказки от хиляда и една нощ”. Това, че звездата на „Ара мюзик” не го беше хванала и не даваше ухо на клюките, си остана за нейна сметка. И научи по трудния начин, че Ники Михайлов е вечния плейбой, който не се отказва от чужди горещи ласки.

А от последната му забивка пролича, че играчът на турския тим „Мерсин” не си губи времето. След като Алисия го хвана в крачка с по-младата си версия Мария Лечева от Пловдив, Ники не отказа и от следващата. Все пак отскоро е ерген, а леглото му е празно. Всичко това показа, че Ники Михайлов не се отказва да палува и не страда особено от раздялата.Дали Никол ще успее да отмъкне някакъв подарък от вратаря с широко сърце тепърва ще узнаем. Най-вероятно от Фейсбук, където Ники Михайлов обича да се хвали.