Алисия разбрала защо й се струпал този ужас над главата й

Приятелки на Алисия са сигурни, че Николета Лозанова я проклела. Те са убедени, че външна намеса е сторила така, че Алисия и националния ни вратар Ники Михайлов се разделиха след четири годишна дружба. През този период обаче водещата на „Папараци” нито веднъж не се помирила с любовта на фолкаджийката и футболиста, връщат лентата назад те.

Близките й се съмняват, че Николета Лозанова е ходила и при врачки, за да мъсти на врагинята си, пише Пик. Не е тайна, че много пъти плеймейтката се опитваше да запознава Ники, когато той беше сам в различни кръчми и двамата се засичаха, с нейни приятелки. Ники тогава оставаше непоколебим и не правеше нищо, с което да нарани жената до себе си. Играчът на турския тим „Мерсин” също не веднъж е заявявал в социалната влежа, че Алисия е жената на неговия живот и певицата има специално място в сърцето му.

[caption id="attachment_335636" align="alignright" width="300"]Алисия вече знае кой й направи магия Алисия вече знае кой й направи магия[/caption]

Двамата бяха непрекъснато заедно, а подаръците и посланията, които Ники показваше на страницата си във Фейсбук към любимата му караха много женски сърца да се гърчат от завист. Но приказката свърши и то с много категоричен и изненадващ край, припомня Kluiki.bg. Според мълвата Николета Лозанова направила черна магия на Алисия, за да няма общо бъдеще с Ники. Моделката не само я ненавиждала, че била преди това с мъжа й, от когото има син Валери-младши, но и самата тя още си падала по него.

Двамата имали краткотраен романс, след който всеки поел по пътя си. Красавицата много пъти е дразнела Алисия на тема деца и брак, твърдят столични бръмчалки. Не е тайна, че поп фолк дивата много искаше сина на Боби Михайлов да я направи своя законна половинка и двамата да си имат наследник. Алисия има син от Бижинов и Ники много го обичаше и се грижеше за него, но това не беше достатъчно за звездата на „Ара мюзик”.

Защото футболиста и не пожела да има нещо по-сериозно от съвместно съжителство с Аса. След като се разделиха, Ники заяви, че Алисия и Валерко завинаги ще останат в сърцето му и той ще им помага, ако имат нужда. Националът дори се кълнеше, че през тези години друга жена, освен Алисия не е докосвала сърцето и леглото му. Трудно е да се повярва! Но е възможно и просто магията между двамата да си е отишла.