Астроложката Алена направи своята прогноза за някои от популярните лица у нас и провери каква ще бъде за тях 2024-та година. Безспорно най-голямо внимание тя обърна на Николета Лозанова и Ники Михайлов, но прогнозата й шокира мнозина. Особено тях самите.

Знаем, че двамата се обичат от години, а сега очакват и появата на първото си общо дете, което ще е момче. Алена обаче накара Лозанова да настръхне, защото предвеща проблеми във връзката й с Михайлов и възможна раздяла.

"Ники ще изневери на Николета, или поне му се дават отлични перспективи за това. Ако не го направи, ще е чудо и ще е много похвално. Той е крайно избухлив и склонен да прави скандали за всяко нещо, което още повече ще вреди на отношенията му с Лозанова. Тя пък е такава, че не се вълнува особено от чувствата на другите, но ги използва за своя угода и удобство. Трябва да порасне. И двамата трябва да израснат духовно, да се успокоят и да осмислят много неща, за да продължат заедно.

Николета също трябва да се кротне и да не мисли постоянно за пътувания и забавления, защото Николай е по-спокоен, домашен топ. Както и да го гледам, съвместното съжителство не е за тях", гръмна бомбата Алена.

А за бащата на Ники - Боби Михайлов, прогнозира трудности и ядове през следващата година, съветвайки го да внимава с чашката, за да не се алкохолизира съвсем.

Източник: Crimesbg.com