Алекси Сокачев е останал доста обиден и наранен от съставеното подигравателно видео за него!

Някои хора не могат да понасят подигравките към тях и точно такъв се оказа Алекси Сокачев. Футболният коментатор е останал бесен от жестоката гавра с него в интернет, дочу Kliuki.bg.

От вчера в сайта YouTube.com върви едно видео за Алекси, което го изкарва като почти луд. С помощта на технически монтаж на звука авторът на клипчето е представил Сокачев в доста смешна светлина. Поводът е коментарът му непосредствено след края на срещата на Лудогорец с румънския тим на Стяуа. Тогава Алекси Сокачев изпадна в нещо като делириум и започна да крещи с всичка сила името на българския отбор, както и на героя в мача Моци, тъй като Лудогорец влезе в същинската част на Шампионската лига.

[caption id="attachment_324706" align="aligncenter" width="300"]Алекси Сокачев е извън кожата си заради подигравателно видео Алекси Сокачев е извън кожата си заради подигравателно видео[/caption]

В страна като България е съвсем естествено веднага да последват множество подигравки към коментатора, който наистина се бе вживял много в двубоя. Най-жестоката гавра обаче е това рап парче, което откровено се присмива на Алекси Сокачев. Самият той вече го е гледал и близки до него твърдят, че е останал много обиден и дори бесен.

Предоставяме ви видеото, в което Алекси Сокачев отнася сериозни подигравки.