В пъти по-добре беше Алекс Богданска с Даниел Петканов, въпреки че все още не знаем дали самата тя го е осъзнала. Но и да не е, и този момент ще дойде... Защото се оказа, че новото й гадже, по което от месеци е луднала, е заклет златотърсач, пълен некадърник и "креватна играчка" за много заможни дами. Най-известната от които е Мария Илиева.

Да, отново се появява името на Мария Илиева, за която вече няма човек, който да не знае, че е хищница в секса и то за млади мъже. Гаджето на Богданска - Мартин Иванов, който от доста време се представя като Мартин Светломиров, е бил момче за забавление на певицата.

По онова време тя му се отплаща като му помага да започне бизнеса си с прословутите сокове "Бъззз", но след като се разделят, въпросният бизнес също светкавично замира.

Днес Мартинчо се пробва да стане инфлуенсър и звезда в мрежите като пее кавъри, но за всички е ясно, че от този некадърник нищо не става, а хората го взимат за мезе. Затова той не спирал да цоца от парите на Богданска, която вади добри хонорари от инфлуенсърство, моделство и реклами, а тя си вярва, че е обичана.

"Дано скоро се освести и го зареже, защото на всичко отгоре й изневерява като луд", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com