Алекс Сърчаджиева премина през много драми в краткия си живот

Любимата на Иван Ласкин не може да го забрави. Вече трета година актрисата не може да се примири със загубата. Но е щастлива, че е изпитала такава голяма любов, която осмисля битието ни.

„Любовта стои в душата ми и никога няма да си тръгне оттам“, категорична е Алекс Сърчаджиева.

Щерката на Пепа Николова няма да забрави и майка си. С която била повече приятелка, отколкото майка и щерка. „Между нас нямаше скрито-покрито. Всичко ставаше на масата, не криехме нищо една от друга. Когато лъжеш, оплиташ се повече в лъжи. Такава искам да бъда и с дъщеря си. но се страхувам от пубертета. Защото София е с темперамента на трима ни-баща й, баба й и моя. Тя е тримата накуп, едно буре с барут“, описва любимата си щерка чаровната актриса.

Александра все пак е намерила сили да прости на всички, които са я наранявали в годините. В тази връзка щерката на Пепа Николова проговори и за биологичния си баща Йосиф Сърчаджиев.

С мъка в сърцето тя сподели, че той не познава внучката си и отношенията им не са се променили дори след загубата на майка, както и след смъртта на Ласкин.

„Да, София не се познава с дядо си. Знае кой е, но лично не са се запознавали. Простила съм му. Има какво да му кажа, но това ще е между нас двамата“, призна с болка актрисата.

Източник: Уикенд